top of page
kort-en-krachtig--4925.jpg

Coaching voor jongeren en volwassenen

We onderzoeken wat nodig is om weer met hoop en vertrouwen naar de toekomst te kijken.

Op weg naar rust en vertrouwen

Soms voelt het alsof je de vaste grond onder je voeten bent kwijtgeraakt. Als een roerloos schip op zee, zonder zicht op het vaste land. Zelf weet je niet wat je kunt doen en anderen kunnen je ook niet bieden wat je nodig hebt. Je voelt je moe en ongelukkig en je weet niet hoe je dit kunt veranderen. Misschien snap je niet eens waar het vandaan komt.

 

Wellicht herken je jezelf in het volgende:

  • Je hebt slaapproblemen

  • Je piekert veel en/of je hebt moeite met keuzes maken

  • Je voelt je vaak somber, hebt nergens zin in

  • Dagelijkse dingen voelen als een last en/of je bent snel en vaak boos

  • Je bent erg gevoelig en weet niet hoe je daarmee om moet gaan

  • Je zit in een moeilijke situatie, zoals een scheiding in je gezin

  • Jullie relatie verloopt niet zoals jullie dat beiden voor ogen hebben/hadden en samen lukt het niet om hier constructief naar te kijken.

  • Of er is iemand overleden en je weet niet hoe je daarmee om moet gaan

  • Je hebt gender of sekse gerelateerde vragen of andere ongemakkelijke gevoelens waar je niet gemakkelijk over kunt praten

 

Dit is slechts een kleine greep uit de redenen waarmee mensen zich aanmelden bij Praktijk Fos. Elke reden is immers uniek. Je bent van harte welkom om te onderzoeken of ik degene ben die jou kan helpen.

 

Bij Praktijk Fos ga je samen met mij aan de slag met het probleem. We onderzoeken wat je dwarszit en wat nodig is om weer energie te krijgen en met hoop en vertrouwen naar de toekomst te kijken.

Begeleiding bij jouw ontwikkeling

Samen gaan we op zoek naar wat je nodig hebt. Dat doe ik door te luisteren. Ik werk vanuit wat jij aangeeft. Wat vertel je, wat laat je zien? Wat vertelt je lichaam? Samen onderzoeken we waar deze symptomen vandaan komen. Alleen al aandacht geven aan dat gevoel kan een enorme opluchting met zich meebrengen.

 

Samen gaan we onderzoeken waar je tegenaan loopt. Wat is het vervelende daaraan? Waar wil je naartoe? Wat is je motivatie om je gewenste situatie te bereiken? We stellen haalbare doelen op en maken een plan op maat, zodat jij het ziet zitten om hiermee aan de slag te gaan.

Dat plan is voor iedereen anders. Misschien zit er iets van vroeger wat nog niet is opgelost: een emotionele wond in jou die ‘genezing’ nodig heeft. Of wil je graag iets bespreken met iemand, met mij erbij als mediator? Dan nodigen we die persoon uit in de praktijk. Relatie-coaching kan ook een goed plan zijn.

Begrepen voelen en dagelijks functioneren

Jij mag je begrepen voelen, door jezelf. Als je dat ontdekt, kun je weer enthousiast worden over wat je wilt en kun je trouw zijn aan jezelf. Met de door jou ontdekte kwaliteiten van jezelf, maak je het mogelijk om in je dagelijkse leven op een voor jouw wenselijke manier te functioneren. Dat gun ik iedereen, ook jou!

 

Wil jij ook dat licht vinden, weer enthousiast in het leven staan? Neem contact met mij op.

kort-en-krachtig--4513.jpg
bottom of page