top of page
kort-en-krachtig--4497.jpg

Ervaringen

Hoe vinden mensen en kinderen het bij een integratieve coach? Een aantal mensen deelden hun ervaring met mij en ik deel ze graag met jou. Lees hier meer over ervaringen met coaching en therapie door Annet van Tinteren. 

"We zijn zo ontzettend blij dat we je hebben leren kennen. Je maakt het voor ons allemaal een stuk makkelijker en daardoor ons gezinsleven en stuk leuker, meer ontspannen. Ik vind het ook ontzettend fijn dat je contact hebt gezocht met de kinderarts waarvan uit we weer verder kunnen werken. Dat je aankomt met boeken waar we veel uit kunnen leren. Je complimentjes doen ontzettend goed. Het is fijn om te leren van je, we hebben ontzettend veel vertrouwen in je, mede door je deskundigheid. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. We zijn er nog niet, maar we zijn al van heel ver gekomen en ik zie ze iedere keer nog steeds groeien. Dank je"

"Ik merk zeker dat er een verandering is opgetreden. Hij is kalmer geworden en hij beschermt zich beter. Hij geeft duidelijk aan als hij iets niet wilt of dat iemand te ver is gegaan. En natuurlijk verliest hij zo nu en dan zijn geduld, en huilt en schreeuwt hij, maar dat heeft denk ik ook nog met zn leeftijd te maken:-) Maar hij heeft zeker een enorme sprong gemaakt! En bij ons is het ook rustiger geworden, zeker ook bij mij. Ik ben heel blij met hoe het nu gaat:-) "

“Annet is de coach die mijn proces in gang heeft gezet om meer balans te vinden in mijn leven. Ze heeft veel kennis en is empathisch. Ik voel me bij haar op mijn gemak, gehoord en gezien. Annet gaf ook tips voor in mijn werk, zij staat ook voor de klas en weet hoe het daar reilt snel zeilt, dat heb ik als heel prettig ervaren. Door de gesprekken en de filmpjes heb ik de balans gevonden en kijk ik anders naar dingen.”

“Ik ben zo blij dat ik jou heb, ik heb soms wat probleempjes maar met jou kan ik die probleempjes oplossen. ik ben door jou veel sterker geworden dankjewel.”

“Annet is een heel prettige en geïnteresseerde coach. Ze heeft snel door waar eventuele knelpunten zitten en kon mij goed helpen deze voor mezelf helder te krijgen. Annet heeft een heldere kijk op dingen en heeft het vermogen zich in te leven in wie ze begeleidt en aan te sluiten bij de behoefte van de ander. Ik heb een aantal belangrijke punten helder gekregen voor mezelf waardoor ik prettiger en met meer zelfvertrouwen mijn werk kan doen.”

kort-en-krachtig--4460.jpg
bottom of page