top of page
Leraar die student

Kind en school

Als alles goed gaat, kan een kind goed omgaan met de stappen die het neemt bij het leren van nieuwe dingen.

Soms lukt dit niet zo goed, of kom je er ineens achter dat het eigenlijk al een hele poos niet goed gaat. Remedial teching is een manier om deze impasse te doorbreken.

Als naar school gaan niet vanzelf gaat

Heeft jouw kind moeite om de schoolse vaardigheden zonder zorgen aan te leren?

Op school wordt er veel van een kind gevraagd. Als alles goed gaat, kan een kind goed omgaan met de stappen die het neemt bij het leren van nieuwe dingen. Soms lukt dit niet zo goed, of kom je er ineens achter dat het eigenlijk al een hele poos niet goed gaat.

Soms hoor je van de leerkracht dat je kind het prima doet op school en merk je zelf toch iets anders. Het kan van alles zijn waardoor een kind niet met plezier naar school gaat of moeite heeft met wat wordt aangeboden of verwacht.

Een plan op maat dat past en werkt

Bij Praktijk Fos zoek ik samen met je kind naar de tools die nodig zijn om de leerstof en het tempo van de klas bij te kunnen benen. Met mijn jarenlange ervaring als leerkracht, coach en Remedial Teacher kan ik het kind begeleiden bij de taal, het rekenen, en andere schoolse vaardigheden.

Dit kan zijn in samenspraak met de leerkracht, maar ook zonder dat kunnen we de stappen die nodig zijn, samen gaan maken. Samen maken we een plan op maat dat past en werkt.

Klaslokaal op basisschool
bottom of page